Fehérvár AV19

2015.07.01. 12:44

Nagy Gergő hazatért

A CHL, ECHL és AHL tapasztalatokkal is rendelkező, korábban a Salzburgban, majd 2008 és 2012 között Székesfehérváron szerepelt csatár egyéves szerződést kötött klubunkkal.

Nagy Gergő két és fél év légióskodás után hazatér! A CHL, ECHL és AHL tapasztalatokkal is rendelkező, korábban a Salzburgban, majd 2008 és 2012 között Székesfehérváron szerepelt csatár egyéves szerződést kötött klubunkkal.

Bigi örömmel mesélt hazatérése okairól: „Ugyan nehéz volt eldönteni, hogy hol folytassam, de jó lesz újra a családomhoz és a barátaimhoz közel lenni és újra hazai közönség előtt játszani. Idén lemaradtam a világbajnokságról is, de februárban az Olimpiai Selejtezőn, és idén az A-csoportos világbajnokságon is szeretnék játszani. Az EBEL semmiképp sem visszalépés nekem, sőt, úgy gondolom, hogy együtt még magasabbra érhetünk a csapattal. Szeretnék mindenképpen húzóember lenni a csapatban, gólokkal, gólpasszokkal segíteni. Magasra van téve a léc idén is, de szerencsére ez az elmúlt két évre is jellemző volt, és ahogy eddig sikerült elérnem, amit terveztem, ez idén is sikerülni fog. Amikor Rob Pallinnel beszéltem a közös folytatásról, meggyőzött, hogy fontos láncszemként tekint rám a csapaton belül és a beszélgetés során végig azt éreztem, hogy szeretné, ha itt játszanék, és csak rajtam múlik, mit érek el a csapatban. Tudom, hogy 2012-ben nem a legjobban köszöntem el innen, van tartozásom a klub felé, idén ezt szeretném kiegyenlíteni."

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!