Etyek

2015.05.05. 14:48

Létrehozták a bicskei járásban a polgármesterek klubját

Etyek - Klubba tömörültek a bicskei járás településeinek elsőszámú vezetői. Az összejövetel szigorúan pártpolitika mentes.

S. Töttő Rita

Az etyeki polgármester, Garaguly Tibor ötlete nyomán létrehozták év elején a bicskei járásban a polgármesterek klubját . Havonta egyszer találkoznak, mindig más településen, meghívnak egy-egy szakértőt, kiveséznek néhány fontos témát.

- A klubnak köszönhetően újra kialakulhat egyfajta kollegiális munkakapcsolat a polgármesterek között, amelynek köszönhetően többet tudunk segíteni egymásnak, mindezt egyéni, önző érdekek nélkül. Itt nincs szó pénzről, pályázatokról, pártpolitikáról, csupán település politikáról - árulta el a feol.hu-nak az ötletgazda. Tizenhét település első számú vezetője tehát a klub tagja, akik véleményt cserélnek, gondokat osztanak meg egymással, tanácsot kérnek és adnak, ha a szomszédos településnek arra szüksége van.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!