Ercsi

2017.05.28. 13:25

Sportosak lehetnek Ercsiben

ERCSI - Az Egészségfejlesztési Iroda szervezett nemrég sportnapot, hogy megmozgassák a város lakosságát és bemutassák a sportolási lehetőségeket.

Bokros Judit

A szombati sportnapot három helyszínen rendezték meg, kifejezetten azért, hogyminél több sportot ki lehessen próbálni. Volt babaúszás, kerékpáros túra és vetélkedő, jóga, evezés, de még csocsó is.

Lovagolni is lehetett Fotó: EFI

Amint azt Baczakó Andreától, az Egészségfejlesztési Iroda munkatársától megtudtuk: sokan éltek a lehetőséggel, 450 résztvevő regisztrált a sportnapra. A tervek szerint minden korosztályt sikerült megszólítani a rendezvénnyel, köszönhetően az aktív szervezői munkának. Ez utóbbi egyébként az iroda mellett a helyi civil szervezetek, a különböző sport szakosztályok és sportágak képviselőinek köszönhetően valósult meg.

A város vezetői pedig ígéretet tettek arra, hogy továbbra is partnerek lesznek abban, hogy az Ercsi Sportnap rendszeres időközönként megvalósulhasson.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!