Ercsi

2017.05.15. 13:47

Sokszínű sportnapot szerveznek az ercsieknek

Ercsi - Sportnapot szervez az Egészségfejlesztési Iroda, amelynek egyik munkatársa, Baczakó Andrea elmondta: céljuk, hogy felhívják az emberek figyelmét a mozgás, a sport, a helyes életmód fontosságára. Szeretnék továbbá megmutatni, milyen sportolási lehetőségek vannak a városban.

Bokros Judit

A május 20-án 9 órakor kezdődő sportnap programját igyekeztek úgy összeállítani, hogy minél több korosztályt szólíthassanak meg. A legkisebbeknek lesz például babaúszás és úszás az uszodában, de a sportcsarnok kis tornatermében gyerekjógára is lehetőség nyílik. A hölgyeket asszonytornára és asszony focira várják a sportcsarnokban, ahol a kicsik is rúghatják a labdát. Az iskola udvarán kerékpáros ügyességi feladatok lesznek, KRESZ totóval.

A Csónakháznál a Kinizsi Evezős Szakosztály mutatja meg az evezés alapjait, lehet majd íjászkodni, lovagolni és 10 óra után 2 óránként biciklis túra indul az Eötvös kápolnához. Aki szeretne, csocsózhat, ping-pongozhat, kipróbálhatjat az ülő jógát és a karatét. Mindez azonban csak ízelítő a sportnap gazdag programjából...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!