Emberarcú üzlet

2018.05.22. 15:07

Várják a családbarát cégek jelentkezését

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom díjára a munka és a magánélet egyensúlyát támogató, azt elősegíti vállalatok pályázhatnak.

Idén is várja a családbarát vállalat díjra pályázó kis-, közepes és nagyvállalatok jelentkezését a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom – közölte a szervezet kedden az MTI-vel.

A mozgalom a kitüntetéseket 2013 óta adományozza olyan cégeknek, amelyek a munka és a magánélet egyensúlyát támogató működésükkel hozzájárulnak a társadalom családbarát szemléletének erősítéséhez, megkönnyítve ezzel a gyermekvállalást.

A közlemény szerint pályázni szeptember 19-ig elektronikus formában lehet a [email protected] címen, a díjakat várhatóan november közepén adják át a családbarát vállalat gálán.

A pályázatról további információk a www.csaladbaratvallalat.hu oldalon találhatók.

A Kopp Mária által 2009-ben alapított Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom abban vállal szerepet, hogy megszülessenek a kívánt, tervezett gyermekek, és a fiatalok a karrier mellett a családdal kapcsolatos álmaikat is megvalósíthassák. A civil szervezet ezért egyebek mellett társkereső programokat és konferenciákat is szervez.

Borítókép: illusztráció. Forrás: Wikimedia / Bill Branson

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!