Gratulálunk!

2018.02.13. 12:00

Nógrádi pár lett Az év párja, ők utazhatnak Tirolba

A Nógrád megyei Eszter és Gábor nyerte A év párja verseny ráadását, így ők tervezhetik a tiroli utónászutat. Veszprém és Fejér megye végzett még a dobogón.

 

Az ország 13 megyéjében és Dunaújvárosban januárban zajlott a nagy népszerűségnek örvendő Az év párja verseny, amelyen a 2017-ben házasságot kötött szerelmesek indulhattak. Az olvasói szavazatok alapján 14 győztes született:

 

Ők versenyeztek egymással a Neckermann által felajánlott tiroli utó-nászútért. A fődíj sorsáról, vagyis arról, hogy melyik megye mondhassa büszkén, hogy az ő év párja a legnépszerűbb év párja, ezúttal is az olvasók szavazatai döntöttek.

A legtöbb szavazatot (közel 24 ezret) a Nógrád megyei győztesek, Eszter és Gábor kapták, így ők nyerték a 7 éjszaka szállást a Hotel Kroneck szállodában félpanziós ellátással, 2 fő részére.

A dobogó második fokán a Veszprém megyei Fanni és István végzett (közel 20 ezer szavazattal), harmadikként pedig a Fejér megyei Viktória és Gyula végzett (közel 11 ezer szavazattal).

A versenyben részt vevő összes, saját megyéjükben vagy városukban győztes párnak gratulálunk!

A tiroli régióban található Hotel Kroneck szálloda környezetében szabadidős parkok garantálják a kikapcsolódást és kalandot, ahol Ti is kipróbálhatjátok a kötélpályákat vagy a nyári bobot. A felfrissülni vágyókat több mint 30 fürdésre alkalmas tó várja. Felújított várak és kastélyok gondoskodnak a kulturális értékekről. A túrázók és hegymászók is megtalálják számításaikat a túra- és kerékpárútvonalaknak köszönhetően.

A nyeremény 2018. december 31-ig használható fel a szabad helyek függvényében a Neckermann-on ke­resztül a szálloda által visszaigazolt időpontban. Kivételt képeznek az államilag elismert ünnepnapok, valamint a szálloda által meghatározott kiemelt időszakok. A nyeremény nem tartalmazza az utazás és a biztosítás költségét. A nyeremény készpénzre vagy más szállo­dára nem átváltható, nem meghosszabbítható, és nem átruházható.

A szállásról további információ itt található, a Neckermann további ajánlatai között pedig ide kattintva böngészhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!