kihívás

2018.01.10. 08:05

Szerdától lehet jelentkezni az idei első hazai Spartan Race-re

Próbára tenné magát? Itt a remek alkalom!

Szerdán délelőtt 10.00 órakor megkezdődik a regisztráció az idei első Spartan Race akadályfutó-versenyre, amelyet április 14-én Nagykanizsán rendeznek meg.

Zala megyében tavasszal a sprint távú eseményen az 5 és 8 kilométer közötti távon mérettethetik meg magukat a résztvevők, a pálya legalább 20 akadályt tartalmaz.

A szervezők tájékoztatása szerint már most óriási az érdeklődés, ami nem is meglepő, mivel a tavalyi évben mindegyik versenyre pillanatok alatt beteltek a helyek, így összesen több mint 20 ezren indultak a különböző hazai futamokon.

Tavaly a Spartan Race jótékonysági eseményének bevételéből közel hatmillió forinttal támogatták a veszprémi Kozmutza Flóra Speciális Szakiskola és Kollégiumot; az összegből az intézmény egyik épületszárnyának teljes nyílászáró cseréjére valósult meg. Az idei évben is várható jótékonysági rendezvény.

Idén Magyarországon három helyszínen rendeznek Spartan Race-t, Nagykanizsát követően június 9-én Várgesztesen super (minimum 13 km és 25 akadály), október 13-án és 14-én Miskolcon pedig beast (minimum 20 km és 30 akadály), illetve sprint versenyeket szerveznek.

Borítókép: Pixabay

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!