mérkőzés

2017.10.11. 16:06

Rubik-kocka-verseny várja a rajongókat

A Hungarian Open Rubik-kocka verseny 2017.október 13-15. között lesz. A verseny során az elért eredmények szerint kialakult rangsor alapján juthatnak be az elődöntőkbe és döntőkbe az indulók, ahol összesen 18 kategóriában fogunk magyar bajnokot avatni.

A hétvégén, a World Cube Association és az Artrade Kft. megrendezésében kerül sor, több mint 170 fő részvételével a nemzetközi Rubik-kocka versenyre.

Helyszín:

Hotel Hungaria City Center

1074 Budapest, Rákóczi út 90.

A résztvevők több versenyszámban vehetnek részt, így méreteiben a 2x2x2-től a 7x7x7-es kockáig, kirakási módban az eredeti Rubik-kockával egykezes, vakon, lábbal, legkevesebb mozdulat és több kocka vakon, változatosságában pedig különböző alakú és más-más típusú játékok kirakásában mérhetik össze tudásukat.

A verseny során az elért eredmények szerint kialakult rangsor alapján juthatnak be az elődöntőkbe és döntőkbe az indulók, ahol összesen 18 kategóriában fogunk magyar bajnokot avatni.

A hivatalos versenyszámok mellett megrendezik a népszerű mozaikkirakást is.

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!