Tündérszépek

2019.01.19. 12:00

Reichert Karolina: a külső és a belső szépség egyaránt meghatározó

Hetek óta várjuk a jelentkezőket a Feol.hu új szépségversenyére, a Tündérszépekre. Ezúttal a 2017-es Fehérvár Szépe, Reichert Karolina mesélt nekünk élményeiről, aki mindenkit biztat a jelentkezésre!

Elekes Gergő

Fotó: Koppán Viktor Dávid / Fejér Megyei Hírlap

- Miért érdemes valakinek egy szépségversenyre neveznie?

Érdemes jelentkezni azért, hogy a lányok megmutathassák, hogy nem csak a külső szépség az igazán fontos, hanem a belső szépség is egyaránt meghatározó az életben.

- Mit adott Önnek a verseny? Milyen tapasztalatai vannak róla?

Örülök, hogy részt vettem a versenyen, mert az álmomat valósítottam meg, és elindultam a kitűzött célom felé. Tapasztalatot nyertem a mozgásban, a kifinomultságban, a csapatépítésben. Az első alkalommal félve, izgalmakkal tele léptem át a Novotel bejáratát, ahol a válogatót tartották. Az elődöntő után egyre jobban kezdtem élvezni a fotózásokat és a tábort, amik elősegítették, hogy magabiztosabb és céltudatosabb legyek.

Igazi királynői kiállása van Karolinának
Forrás: Reichert Karolina

- Mi a legkedvesebb emléke a versenyről?

A legkedvesebb emlékem az, amikor a verseny vége fele gyönyörű estélyi ruhában végigvonulhattam a kifutón. A színpad szélén állva, amikor meghallottam, hogy kimondták a nevemet mint első helyezett, hihetetlen boldogság töltötte el a szívemet.

Minden lányt buzdítok arra ,hogy próbálja meg és élje át azt a csodálatos időszakot, amit én átéltem, mind a verseny alatt és utána.

Forrás: Reichert Karolina

- Miben változott meg az élete a Fehérvár Szépe óta?

A verseny óta hatalmas fordulatot vett az életem, mint magánéletben és mint Királynőként. Magánéletben sikeresen leérettségiztem, az Erasmus program keretében pedig Londonban dolgozhattam egy könyvelő cégnél, ahol Europass bizonyítvánnyal és egy referencia levéllel gazdagodtam.

Királynőként pedig eljutottam Miss Alpok Adria Szépségversenyre, számos fotózásra, esküvő kiállításra, ahol csodálatos ruhákat mutattam be. Illetve eljutottam Mallorcára két testvéremmel, ahol nagyon jól éreztük magunkat, és új élményekkel gazdagodtunk. Jó érzéssel töltött el, amikor az emberek megismertek az utcán, rám mosolyogtak és gratuláltak. Lehetőségekkel, élményekkel gazdagodtam, számos eseményen részt vehettem, mint például a diák bálon, a Székely bálon, a Futball fesztiválon és még számos eseményen. Mindezekért köszönetet szeretnék mondani a Fejér Megyei Hírlapnak, a szponzoroknak, a versenyszervezőknek és Óber Lászlónak.

A tábor ideje alatt, Kelemen Niki rúdtáncoktatótól tanulta meg igazán, hogyan kell nőiesen ülni, járni
Fotó: Koppán Viktor Dávid/Fejér Megyei Hírlap

Ha kedvet kaptál Te is arra, hogy kipróbáld magad, jelentkezz Tündérszépek versenyünkre itt!, ha pedig még mindig bizonytalan vagy, olvasd el interjúinkat Bozsoki Biankával és Mészáros Rékával, Karolina udvarhölgyeivel is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában