Szépségek a kamera előtt

2019.09.28. 07:31

Nézz be velünk a Tündérszépek 2020 fotózására – 4. rész (videó)

Az elmúlt héten újabb két gyönyörű Fejér megyei hölgy állt fotósunk kamerája elé. A remek hangulatú fotózáson a feol.hu kamerái ezúttal is folyamatosan pörögtek.

Elekes Gergő

Nyerges Dzsenifer Edina

Fotó: Elekes Gergő / Feol.hu

Az elmúlt napokban dunaújvárosi lányok adták egymásnak a kilincset szerkesztőségünkben, hisz mind Szabó Kitty Georgina, mind Nyerges Dzsenifer Edina innen érkezett hozzánk a Tündérszépek 2020 Fejér megyei fordulójának fotózására, mely során a lányok három öltözékben (hétköznapi, fürdőruhás, alkalmi) álltak Pesti Tamás kollégánk objektíve elé.

A feol.hu célja, hogy – csakúgy, mint az előző szezonban – idén is minden lány fotózásán filmezzen, majd az adott hét szépségeiből egy összefoglaló zenés videót készítsen. Az első négy lány videóját ITT tekinthetik meg, a második négyesért IDE érdemes kattintani, míg a harmadik hét hölgyeit ITT találják. Ők már biztosan bent vannak a TOP30-ban, akik közül akár 2020 Tündérszépe is kikerülhet.

Még Te sem késtél el!

Elmúltál 16, de még nem vagy 30? Jelentkezz versenyünkre és legyél Te 2020 Tündérszépe! Saját fotósorozattal is nevezhetsz, vagy kérhetsz profi fotózást is.

A megyei és regionális előválogatóból a szakmai zsűri által kiválasztott 3 versenyző, illetve a szavazók által legmagasabb értékelést kapott versenyző – összesen tehát 4 hölgy – jut tovább, központi döntőben hírességekből összeállított zsűri választja ki a szépségkirálynőt és két udvarhölgyét, illetve az olvasók is megszavazzák a legszebb lányt. A megyei előválogatóba 30 kerül be, a regionális fordulóban Fejér, Veszprém és Zala megye 4 lánya küzdhet a továbbjutásért.

S hogy mit nyerhetsz? Azon túl, hogy egy életre szóló élményt szerezhetsz, és személyesen találkozhatsz Kocsis Korinnával és Harsányi Leventével, vár Rád egy felkészítőtábor, élő tévéshow, számtalan nyeremény, vásárlási utalványok, mobiltelefonok és egzotikus utazás is. Sőt, idén a szavazók között is osztunk ki ajándékokat, így érdemes lesz izzítani a különböző elektronikus eszközöket!

Légy Te a Tündérszépek 2020 nyertese! Jelentkezz még ma!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában