Tündérszépek

2019.01.14. 12:00

Mészáros Réka: egy szépségverseny az a hely, ahol megvalósulhatnak az álmok

Hetek óta várjuk a jelentkezőket a Feol.hu új szépségversenyére, a Tündérszépekre. A 2017-es Fehérvár Szépe versenyének harmadik helyezettje, Mészáros Réka mesélt nekünk élményeiről.

Elekes Gergő

Másképp látja a világot a Fehérvár Szépe óta a perkátai Mészáros Réka

Fotó: Müller István

Miért érdemes valakinek egy szépségversenyre neveznie?

Rengeteg tapasztalatot szerezhet, ismeretséget. Szerepelhet újságokban, mehet fotózásokra, de mindemellett izgalmas programokon vehet részt és sok új dolgot tanulhat.

Mit adott neked a Fehérvár Szépe? Milyen tapasztalataid vannak róla?

Megtanultam csapatban dolgozni és alkalmazkodni másokhoz. Ez a verseny megmutatta, hogy nem csak kapni, hanem adni is jó!

Összességében nekem az egész verseny tetszett, jók voltak a feladatok, amiket teljesíteni kellett. Itt tényleg nézték azt, hogy ki mennyit tesz meg a célért és mennyire kitartó. Tetszett, hogy nem csak a külsőt, de a belsőt is figyelték.

Másképp látja a világot a Fehérvár Szépe óta a perkátai Mészáros Réka
Fotó: Müller István

Mi a legkedvesebb emléked a versenyről?

Nagyon sok jó emlékem van a versenyről, az izgalmas programokról, de ha egyet kellene kiemelnem az az lenne, amikor eredményt hirdettek, és a színpadon állva kimondták a nevemet majd megkaptam a koronát és a szalagot. Ezt a pillanatot soha nem fogom elfelejteni.

Miben változott meg az életed a Fehérvár Szépe óta?

Azóta sokat utazom, fotózásokra járok. Sok új célom és álmom lett. Sokkal többet sportolok, és jobban odafigyelek magamra és környezetemre.

Egymást érik a fotózások Réka életében
Fotó: Müller István

Mit üzensz a jelentkezőknek?

Azt üzenném nekik, hogy legyenek bátrak és valósítsák meg álmaikat. Én is nagyon sokat hezitáltam azon, hogy jelentkezzek a Fehérvár Szépe versenyre vagy ne. De életem legjobb döntése volt, és ezt nem csak az eredmény miatt mondom, hanem a programok, az élmények, és a barátságok miatt.

Tervezel esetleg részt venni a Tündérszépek versenyen?

A barátaim, ismerőseim említették nekem ezt a versenyt, hogy jelentkezzek és próbáljam meg. Erre még konkrét választ nem tudok adni. Nyárra van már pár verseny tervben, de meglátjuk mi lesz még addig.

Ha kedvet kaptál Te is arra, hogy kipróbáld magad, jelentkezz Tündérszépek versenyünkre itt! ha pedig még mindig bizonytalan vagy, olvasd el interjúnkat a 2017-es Fehérvár Szépe versenyének második helyezettjével és különdíjasával, Bozsoki Biankával is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában