Fiatal aggastyán

2018.01.31. 14:35

Majdnem meghalt a fiatal anorexiás lány

Fiatal kora ellenére sokáig azt gondolták az anorexiás lányról, hogy egy hatvanéves hölgy. A testképzavara miatt szinte csontváz soványságúra fogyott fiatal egy évig küzdött az életéért.

Majdnem az életét vesztette az anorexia miatt egy 23 éves brit fiatal. Hannah Lucas 15 esztendős volt, amikor kialakult nála a testképzavar. Szinte nem evett semmit, annyira lefogyott, hogy teljesen legyengült, képtelen volt járni, ezért tolókocsiba kényszerült. Mivel még a kezét sem tudta felemelni, megfürdeni sem tudott egyedül – írja a borsonline.

Hannah a Daily Mailnek mesélt történetéről, a lány elmondta, csontváz kinézete miatt azt hitték az emberek, hogy nem egy fiatal nő, hanem egy hatvanéves idős hölgy. Szerencsére azonban ki tudott lábalni az akár halált is okozó betegségéből: négy kórházi kezelés és egy év kemény munka után felszaladtak rá a kilók, és ma már M-es méretű ruhákat hord.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!