Ragyogó finálé

2020.01.26. 17:02

Kövesse velünk élőben a Tündérszépek-gálát!

Hétfőn este kiderül, ki lesz 2020 Tündérszépe. A kora délután kezdődő gálát a helyszínről tudósítjuk hírportálunkon.

Fotó: Szűr Annamária

Hétfőn délután 3-kor kezdődik szeptember óta tartó országos szépségversenyünk utolsó felvonása, ahol az online szereplés után élőben is bemutatkoznak az ország összes megyéjét és Budapestet képviselő hölgyek.

A Harsányi Levente által vezetett döntő gálát a helyszínről tudósítjuk hírportálunkon.

A lányok nem ismeretlen feladatra vállalkoznak. Több napon át, neves szakemberek segítségével készültek fel ugyanis arra, hogy hétfő este igazán jól szerepeljenek a színpadon. Béres Alexandra tartott nekik workshopot arról, hogy hogyan érhetik el a döntőig legjobb formájukat, és a színpadi mozgás alapjait is profi útmutatással sajátították el. Természetesen nem csak a külsővel foglalkoztak: kommunikációs szakértők és a verseny háziasszonya, Kocsis Korinna is tanácsokkal, személyes tapasztalatokkal bátorította őket.

És hogy mire számíthatnak olvasóink a hétfő délutáni közvetítés során? Arra, hogy fotókon, rövid videókon keresztül bepillantást nyerhetnek egy igazi szépségverseny kulisszatitkaiba, megtudhatják, mit éreznek azok, akik életükben először szerepelnek egy ilyen gálán. Munkatársaink azért is mindent megtesznek, hogy szóra bírják az elfoglalt hírességeket, az eddig megnevezetteken túl például Pataki Ágit vagy Schiffer Miklós divatszakértőt.

Este 6-ra pedig az is kiderül, hogy ki lett olvasóink kedvence, és hogy ki lesz 2020 Tündérszépe, aki egy évig a Mercedes-Benz Hovány csodás autójával járhatja útjait.

Addig is, a döntős mezőnyben gyönyörködni itt lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!