ízszakértő kerestetik

2019.10.11. 15:15

Kihagyhatatlan állás édesszájúaknak

Egy brit cég keresi első vezető kóstolóját, akinek az lesz a feladata, hogy az előállított termékeket ízteszt alá vegye.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Roman Samborskyi

A yorkshire-iSTIRRD vezető kóstolójának feladatai közé tartozik majd a fejlesztési csapattal való együttműködés az új szezonális ételekkel kapcsolatban, mint amilyen például a sózott juhar ízű karamella – írja az origo.hu.

Emellett elsőként kóstolhatja meg az új ízeket a gyártósor végéről, a termékeket egyenesen hozzá, vagyis egy ízszakértőhöz küldve.

A vezető kóstolónak szerepelnie kell a márka „ínycsiklandó videokampányában” is.

Az ellátások része, hogy a szerencsés jelentkező minden évben szabadnapot kap a „Nemzeti Karamellaünnepen„ is,

bár az nem derül ki a cikkből, hogy ez mikor van, és esetleg egybeesik-e egy másik nemzeti ünneppel is, ami amúgy is munkaszüneti nap lenne.

A pozícióra nem hirdettek meg konkrét fizetést, csak annyit, hogy a jelentkező nem fog rosszul járni, bár ez már a munka jellegéből is sejthető.

Az állás heti akár 15 órás munkával is jár. A cég emellett heti látogatást ajánl a fogorvosnál és némi hasznos időtöltést az edzőteremben, persze ezeket már szigorúan munkaidőn kívül.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!