jótékonyság

2019.11.23. 12:30

Elindult az Angyalváró-Cipősdoboz adománygyűjtés

A Három királyfi, három királylány mozgalom által szervezett adománygyűjtés keretében 500 cipősdoboznyi karácsonyi ajándékot gyűjtenek össze a Böjte Csaba ferences szerzetes által nevelt gyerekeknek.

Parajd, 2014. december 20. Gyerekek a Dévai Szent Ferenc Alapítvány angyalváró ünnepségén a parajdi sóbányában 2014. december 20-án. A Böjte Csaba ferences szerzetes által létrehozott alapítvány a házaiban nevelkedõ mintegy 2600 gyereket látta vendégül a rendezvényen, amelyen részt vett Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége is. MTI Fotó: Czeglédi Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Czeglédi Zsolt

Az adakozók december 11-ig tölthetik meg a cipősdobozokat gyerekjátékokkal, iskolaszerrel, írószerrel, édességgel, tisztálkodószerrel, könyvekkel és sportszerrel – áll a közleményben.

Az összegyűlt ajándékokat a gyerekek Parajdon az Angyalváró rendezvényen kapják meg, ahol a szervezők zenés műsorral és játékokkal is készülnek nekik – tették hozzá.

Ismertették: tavaly több mint 400 ajándékcsomag gyűlt össze.

A Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány a számlaszámára is várja az adományokat, további információ a www.haromkiralyfi.hu/angyalvaro-2019 oldalon érhető el.

Borítókép: gyerekek a Dévai Szent Ferenc Alapítvány angyalváró ünnepségén a parajdi sóbányában

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!