Mutatós sztárok

2019.10.05. 13:00

Édenzöld, csili, cukrozott mandula: íme az idei ősz divatszínei!

A Pantone minden évben nyilvánosságra hozza az évszak színét, nemrégiben pedig bemutatta az idei ősz divatszíneit. Az árnyalatok között megtalálható az édenzöld, a csili, a cukrozott mandula, a sötét cheddar és az úgynevezett galaxy blue is. Az ősz sztárszínei igazán mutatóssá tehetik a hölgyek kezét.

FMH

Színek tekintetében kérdezzék bátran körmösüket!

Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A hölgyek számára a körömlakk színének kiválasztása nem csak a divat szempontjából fontos, hiszen gyakran tükrözi lelkiállapotukat, hangulatukat is. A műkörmösök tapasztalata szerint legnagyobb hatással mégis a ruhatárunk van arra, milyen árnyalatú lakkot választunk. Az őszi kollekciók gyakran tartalmazzák a sötét árnyalatok mellett az okkert, a bordót, és persze a farmerek is előkerülnek.

Az idei ősz legdivatosabb színei szerencsére abszolút illenek minden ruhatárhoz, így a döntés tényleg csak rajtunk múlik. A Pantone által javasolt szezonális árnyalatok közül remek választás lehet most a creme de peche és a peach színű, pinkre hasonlító árnyalatok, de akik még ragaszkodnának a nyári hangulathoz, a fruit dove-ot is választhatják. Ahogyan a falevelek szép lassan felveszik az ősz klasszikus színeit, úgy választják a hölgyek is ezeket a színeket körmeikre.

Színek tekintetében kérdezzék bátran körmösüket!
Fotó: Pesti Tamás / Fejér Megyei Hírlap

A bordó különböző árnyalatai nélkül nem múlhat el az ősz, idén azonban a divat a merészebbeknek is kedvez. A hölgyek minden valószínűség szerint imádni fogják a sötét cheddart, a csilit és az orange tiger színárnyalatot, de már a télbe hajló november idején divatos lesz a galaxy blue, a sugar almond és a ro­cky roa is. Hogy pontosan milyen árnyalatokat is takarnak ezek a fantázianévvel felruházott színek? Kérdezzék bátran körmösüket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában