Felfedezve tanulás

2019.02.18. 13:45

Diákprogramot indít a Csodák Palotája a Budakeszi Vadasparkkal

Az „Élményteli osztálykirándulások” című együttműködés kedvező áron nyújt lehetőséget a diákcsoportoknak, hogy felfedezzék mindkét komplexumot.

Fotó: schfoto.hu

Környezeti nevelés, játszva tanulás, élménypedagógia: ezek nem csak divatos kifejezések, de olyan célkitűzések is, melyeket kétségkívül érdemes beépíteni a 21. századi oktatásba – sőt, akár alapozni is rájuk. Ezt a szellemiséget követi a Csodák Palotája és a Budakeszi Vadaspark is: a két intézmény közös programjával

iskolásoknak nyújt lehetőséget arra, hogy a minket körülvevő világgal saját tapasztalatokat szerezve, a tanórai kereteken kívül ismerkedjenek.

A Vadaspark közleménye szerint a „Testközelben a természettel” csomagot igénybe vevő csoportok kedvezményes áron látogathatnak el a Budakeszi Vadasparkba, ahol látványetetéseken, tréningeken vehetnek részt, megcsodálhatják a több mint 50 őshonos állatfajt, és végigmehetnek az interaktív tanösvényeken is.

A csomag részét képezi a „Barangolás a Csodák Palotájában” tematikus program is,

aminek keretein belül lehetőségük nyílik az állatvilág ihlette kémiai és fizikai kísérletekből álló laborfoglalkozásra, és ehhez kapcsolódóan megismerhetnek 250 különleges játékos eszközt is.

A kombinált jegyeket a Csodák Palotájában lehet megvásárolni, és kétféle belépőtípus közül választhatnak a csoportok: az egyik 4.200 Ft/fő áron érhető el, a másik pedig 5.200 Ft/fő áron, ami egy meleg ebédet tartalmaz. A közös jegyek továbbá azért is előnyösek a csoportok számára, mert mindkettő feljogosít a Budakeszi Vadaspark területén található, több millió évvel ezelőtt eltűnt világot bemutató Dinó Park látogatására is.

Borítókép: iskolások a Budakeszi Vadasparkban

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!