Elismerés

2019.05.19. 08:54

NOE-díjat kapott a Család-barát magazinműsor stábja

A díjat a Család-barát műsorvezetői, Csalami Csaba és Kolozsi Kilián, valamint vezető szerkesztője, Gáspár Monika és a stábtagok együtt vették át.

A Nagycsaládosok Országos Egyesületének díját kapta a Duna Televízió Család-barát című műsora.

A Nagycsaládosok Országos Egyesülete NOE-díjban részesítette a Duna Televízióban látható Család-barát című magazinműsort. A díjat a Család-barát műsorvezetői, Csalami Csaba és Kolozsi Kilián, valamint vezető szerkesztője, Gáspár Monika és a stábtagok együtt vették át szombaton délelőtt a budapesti Szent Margit Gimnázium dísztermében.

„Minden élet a családból indul és minden érték ott gyökerezik. A mi célunk is az volt az elmúlt 11 év 3000 műsora során, hogy ezeket az értékeket, mint a

szeretet, a hagyományok tisztelete, az önzetlen segítőkészség, az adni tudás, odafigyelés – mindezt átadjuk a nézőknek, akik figyelmükkel és szeretetükkel hálálták meg igyekezetünket az elmúlt 11 esztendő alatt.

Hálásak vagyunk a Nagycsaládosok Országos Egyesületének, hogy nekünk szánták 2019-ben ezt a díjat. Minden elismerés egy visszaigazolás számunkra, hogy jól végezzük a munkánkat” – mondta Gáspár Monika.

A Duna Televízió népszerű délelőtti magazinműsora, a Család-barát immár 11 éve látható a képernyőkön, idén május 15-én érkezett el 3000. adásához. Az ünnepélyes alkalomból rendhagyó módon nem csak a stúdióból jelentkeztek a műsorvezetők, hanem külső helyszínről is.

A jubileumi műsort számos közismert művész, többek között Bodrogi Gyula, Nagy Feró és családja is megtisztelte jelenlétével. Ráadásul itt hangzott el először a Család-barát dala.

Borítókép: család-barát magazin / facebook.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!