Alkotásra fel!

2019.03.18. 11:47

Rajzpályázatot hirdettek az év kétéltűjéről

Elő a fekete és a sárga festékekkel, cerkákkal, filcekkel: a pályázat témája nem más, mint a foltos szalamandra.

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) Kétéltű–és Hüllővédelmi Szakosztálya 2019-ben újra meghirdeti hagyományos rajzpályázatát – olvasható a szervezet honlapján. Mint írják, a kiírásra alkotókedvű gyerekek és felnőttek munkáit várják, akiktől nem áll távol a kétéltűek világa, hiszen az idei pályázat témája és főszereplője az év kétéltűjének választott foltos szalamandra.

Mint írják, az elkészült rajzokat 5 kategóriában értékelik: óvodás, alsó- és felső tagozatos, középiskolás és felnőtt kategóriában.

A pályázatok beküldési határideje 2019. április 30.

Pályázni papíron, kézzel készített rajzokkal lehet, az alkalmazható technikák: ceruza, toll, zsírkréta, vízfesték, filctoll, vagy ezek ötvözése.

Kritérium, hogy a rajz mérete A4-es méretű legyen. Pályázónként kizárólag 1 db pályázatot fogadnak el, pályázni csak egyénileg lehet. A rajzot (az eredetit, nem másolatot) postán kell elküldeni, A4-es borítékban, nem összehajtva, a nevezési határidőig. A rajz hátoldalán fel kell tüntetni a pályázó nevét, életkorát, a nevezési kategóriát, a szülő nevét, telefonszámát, lakcímét és e-mail címét.

További részletek a pályázatról a MME honlapján olvashatók.

Borítókép: foltos szalamandra (Salamandra salamandra) a Csörgő-völgy erdőrezervátumban Mátraszentimre közelében 2018. május 8-án.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!