Életmód
2013.11.08. 13:35
Héja óvja a vitamint
Székesfehérvár - A burgonya nem csak főzve-sütve jó, hanem nyersen is!
S. Töttő Rita
Sőt, így a legegészségesebb. Régen, például hajóutak alkalmával a skorbut gyógyszere volt, s ma már azt is tudjuk, miért: jeletnős C-vitamin tartalma miatt! Héja megvédi a vitamint a gyors lebomlástól, ezért tartható el sokáig anélkül, hogy csökkenne értékes C-vitamin tartalma.
A krumpli emellett regeneráló diéták, kúrák alapja lehet, hiszen kiváló lúgosító és salaktalanító étek is.
Ezek is érdekelhetik
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Feliratkozom a hírlevélre