Életmód

2013.03.06. 14:29

Egy pohár finom gabonatej?

Halászi Ildikót mindig is érdekelte, hogyan élhetne egészségesebben. Mikor megtudta, létezik készülék, amely segíthet tejcukorérzékenységén, belevágott, forgalmazni kezdte.

A fiatalos és lendületes Halászi Ildikó tejcukorérzékenységgel él, ahogy a lánya is, az ezzel az intoleranciával élők számára kapható speciális tejek azonban igencsak drágák. Ildikót folyton foglalkoztatta, hogyan lehetne ételekkel gyógyítani, hiszen egészségügyi problémáink igen tetemes részét éppen a táplálkozásban kell keresnünk. Rátalált egy kínai gépre, amely könnyen, gyorsan, pepecselésmentesen készíti el rizsből, mandulából, vagy bármely más növényi összetevőből a finom, fehérjetartalmú, egészséges italt. Ildikóék nem csak forgalmazzák a különleges és nagyon ügyes készüléket, hanem természetesen tanácsokat is adnak, sőt, a megfőzhető alapanyagokat is beszerzik hozzá. Ellenőrzött gazdaságokból származó rizsekkel, mandulákkal, fűszerekkel szolgálnak a hozzájuk fordulókhoz a Turmalin házban.
A nagyobb készülék olyan, mint egy igencsak méretes szamovár, ezt óvodai, iskolai étkezőkbe szánta a gyártó, a gyerekek is könnyen kezelhetik, mert  ahogy az igazi orosz szamovárokon  csak el kell fordítani a kis kart és máris csurog a gyerek poharába a gabonatej. 
A Turmalin ház csapata a Csajos napon finom gabonatejeket is kóstoltat majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!