Életmód

2013.04.16. 18:14

Egészségnap Öreghegyen

Székesfehérvár - Tégy, higgy, fuss az egészségért! címmel rendeznek április 27-én egészségnapot Öreghegyen, a Fanta-villában (művelődési ház). Szűréssel és rengeteg aktív programmal várják az érdeklődőket.

Sebestyén Lilla

Gerincjógával, számítógépes talpdiagnosztikával, játékos családi versenyekkel, zumbával és óriásfog bemutatóval várják a kicsiket, nagyokat egyaránt az öreghegyi egészségnapon. Reggel kilenc órától egészen délután ötig folyamatosan lesz mit csinálni, kipróbálni, kezdve a kóstolókkal vagy a masszázzsal.

- Itt a jó idő, a tavasz, ebben az időszakban szeretnek az emberek egy kicsit feltöltődni szellemileg és fizikailag, kimozdulni, sportolni. A rendezvény fő célja, hogy ennek helyet adjon és lehetőséget teremtsen - mondta el Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok egy sajtótájékoztató keretében kedden, majd hozzátette: az egészségnapon ingyenes szűrővizsgálatokon is részt vehetnek az érdeklődők, illetve közös futás is lesz, úgyhogy senki se hagyja otthon az edzőcipőjét. Kiss Dorottya, az Öreghegyi Közösségi Ház vezetője hangsúlyozta, ez a nap nem a betegségekről szól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!