Életmód

2014.07.06. 11:12

A rezgések hatása az érrendszerre

A magas vérnyomás „csak” tünet, amely az érhálózat állapotának romlását jelzi – mondja Kovács Csaba, aki szerint rezgésterápiákkal és a testünkre való odafigyeléssel sokat javíthatunk a helyzeten.

Sokéves lerakódás alakulhat ki az érrendszerben, amely komoly problémák előidézője lehet. Ezeket a lerakódásokat olvasztja fel egy infrahang-generátor, amely 20 Herz alatti rezgéseket juttat a testbe – mondja a szakember, aki elárulja azt is, hogy az érrendszer bélhártyája ezekre a rezgésekre olyan bioaktív anyagokat kezd termelni, amelyek képesek a sokéves lerakódásokat elfolyósítani. A másik nagy probléma az érfalak rugalmasságának csökkenése, melyek szintén érszűkületre utaló tüneteket okozhat. A speciálisan erre a betegségre ható, illetve az optimális működés rezgéseit is tartalmazó hullámokkal javítható a rugalmasság, s ezáltal csökkenthető a tünet is. A betegség frekvenciái gyengülhetnek, az egészséges működés optimalizálódhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!