Életmód

2013.11.10. 12:15

A mozgás örömére

Székesfehérvár - Egészségünk megőrzése fontos feladatunk, de ha már kész a baj jó, ha minél előbb megoldást találunk rá.

Kajdi Erika

Madácsy László belgyógyász szakorvos országosan is egyedülálló magán-orvosi centrumot álmodott meg a megyeszékhelyen 2008-ban. Az azóta eltelt öt évben folyamatosan bővítették a rendelések palettáját. Az elmúlt héten a reumatológiai szakrendelés kezdte meg működését Csőre Gyula főorvos vezetésével.

- Céljaink között szerepel a mozgásszervi funkcionális képességek szinten tartása, helyreállítása, a betegségek megelőzése, gyógyítása, rehabilitációja. Mindezekre a legkorszerűbb, valóban XXI. századi technológiák állnak rendelkezésre egy betegközpontú klinikán tájékoztatott az orvos. A betegeknek lehetőségük van igénybe venni orvosi lézer, illetve manuál-terápiát, mely különösen a gerincbetegségek területén nyújt segítséget. Lehetőség van ezen kívül izületi- lágyrész ultrahang vizsgálatra, injekciós fájdalomcsillapításra, valamint gyógytornára, fizioterápiára, elektroterápiára, magnetoterápiára is. A klinikán azonban nem csak a kezelésekre, hanem a megelőzésre is fokozott figyelmet fordítanak. Életmódbeli tanácsokkal is segítik a hozzájuk forduló betegeket, például speciális ergonómiai javaslatokkal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!