Életmód

2016.03.12. 09:56

Melyek azok a mindennapi, apró dolgok, melyeket megtehetünk saját boldogságunk érdekében? Staféta Pap Csillával

Vasárnapi számunk előző vendége Pap Csillának adta át a stafétát, aki többek között életvezetési tanácsadással is foglalkozik.

Sebestyén Lilla

A hozzá intézett kérdés is ehhez illeszkedik: Melyek azok a mindennapi, apró dolgok, melyeket megtehetünk saját boldogságunk érdekében? - A boldogság alapja, az önismeret, a szeretet. Az, amit a hétköznapokban megtehetünk, szintén ehhez kapcsolódik: az első, hogy szeressük önmagunkat, indítsunk öt-hat hasi légzéssel és pozitív gondolatokkal a reggelt. Bárhová is megyünk mosolyogjunk. Utóbbinak elképesztő ereje van! Higgyük el, ha kedvességet sugárzunk, azt is kapjuk vissza. Ezeken túl, ne hagyjuk elszürkülni a hétköznapokat: hetente háromszor csináljunk valami olyat, amiben valóban örömünket leljük. Közös sportolás a barátokkal, egy séta a lányunkkal, felolvasóest a család körében. Ne féljünk az új dolgoktól és végül, de nem utolsó sorban merjünk vonzó víziókat gyártani, azaz álmodozni, akár együtt a párunkkal. 

Csilla Matyi Tünde hajgyógyásznak adja át a stafétát a következő kérdéssel együtt: Szerinted összeegyeztethetők a kemikáliák az egészséges életmóddal?

A staféta következő vendége: Matyi Tünde.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!