Megfilmesítik a sztorikat

2019.04.22. 12:58

Testvérekről szóló gyerekírásokat várnak az M2 pályázatára

A csatorna Neked van testvéred? címmel tette közzé felhívását. A kiválasztott történeteket az MTVA stábja leforgatja a Hetedhét kaland szereplőivel.

Forrás: Shutterstock

Az M2 gyerekcsatorna általános iskolások részére pályázatot hirdetett Neked van testvéred? címmel. 7-14 éves gyerekektől olyan mulatságos, vagy megható történeteket várnak, amelyekre szívesen emlékeznek, és amelyekben a gyerekek szerepelnek a testvérükkel, vagy testvéreikkel együtt.

A pályázatokat a [email protected] címre várják.

A részletes pályázati kiírás a Médiaklikk oldalán olvasható. Mint írják, a fogalmazás lehet elbeszélés, lehet benne párbeszéd, vagy lehet leírás, terjedelme legalább egy A/4-es oldal, vagy két oldal a kis alakú vonalas füzetben (felső terjedelmi korlát nincs).

A szervezők kérik, hogy a pályaműveken szerepeljen a gyerekek neve és egy email cím, amelyen értesíteni tudják a kiválasztott pályaművek szerzőit.

A kiválasztott történeteket az MTVA stábja leforgatja a Hetedhét kaland szereplő gyerekeivel. Az elkészült anyagokat az M2 gyerekcsatornán a Hetedhét kaland című műsorban vetítik majd.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!