Még egy győzelem, és műteni kell

2017.09.25. 13:42

Nyert a Valencia, de elvesztette legfontosabb emberét

Megfizette a túlzott gólöröm árát a Valencia labdarúgócsapatának edzője: Marcelinho García Toral combizomsérülést szenvedett, miután Simone Zaza vasárnap a Real Sociedad elleni mérkőzés 85. percében megszerezte a győzelmet érő gólt.

A 3-2-es vendégsikerrel zárult bajnoki találkozón együttese harmadik találata után a tréner felugrott, majd bal combhajlító izmát dörzsölgetve, bicegve ment vissza a kispadhoz.

„Egy kicsit öreg vagyok már ehhez, akadnak olyan helyzetek, amelyekben vissza kell fognom magam” – mondta az 52 éves edző, hozzátéve: még mindig jobb, hogy ő sérült meg, mintha az egyik játékosával történt volna hasonló.

„Tudom kezelni, de a jövőben el kell kerülnöm az ilyen helyzeteket” – szögezte le.

A röviden csak Marcelinóként emlegetett szakembert májusban nevezték ki, és a Valenciával jól kezdte a mostani szezont, csapata hat forduló után a negyedik helyen áll.

Borítókép: A Valencia edzője, Marcelino Garcia Toral az augusztusi Real Madrid elleni La Liga-találkozón a Bernabéu stadionban.

AFP PHOTO / Curto De La Torre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!