reklámarc

2017.11.12. 07:00

Magyar pizzát reklámoz George Clooney

Clooney-ról kevesen tudják, hogy 27 évvel ezelőtt, épp Magyarországon kezdődött a karrierje – itt forgatott egy filmet. Persze ennek vajmi kevés köze van az olasz kajához.

George Clooney poses for photographers at premiere of "Suburbicon" at the Toronto International Film Festival in Toronto, Ontario, September 9, 2017.. / AFP PHOTO / Geoff Robins

A Sivatagi cápa és számos kasszasiker sztárja jó ideje a nők egyik bálványa, legalábbis ha hollywoodi hírességekről van szó.

Egy élelmes pizzériatulajdonos pedig talán olyan nagyra becsüli őt és persze a reklámértékét, hogy a házhozszállításhoz használt dobozokra Clooney képét tetette: az aranyos rajzon a sztár séfsapkában lapátolja a tésztát a kemencébe.

Nem ez volt az egyetlen ilyen akció itthon: korábban egy lakópark Robert de Niro képével látta el az ingatlanhirdetéseket, a „dühöngő bika” pedig abszolút nem sértődött meg, jót nevetett rajta.

George Clooney és Charlie Sheen filmes karrierje egyébként épp Magyarországon indult 27 évvel ezelőtt. Az alkotást végül az alkotókon kívül senki sem láthatta, de erről egyáltalán nem a magyar stáb, vagy a magyar származású rendező és operatőr tehetett. 1983-ban Magyarországon minden készen állt ahhoz, hogy a Grizzly 2-vel ráijesszenek a világra, és manapság sem igazán tudni, hogy végül is mi volt a baj. Egy biztos azonban: még azelőtt befejezték a forgatást, mielőtt a gyilkos medve megjelenhetett volna.

Borítókép: AFP

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!