OMSZédok

2019.09.30. 08:06

Kisfilmmel kampányolnak a mentősök (videó)

Az egyik a biztonsági öv használatára és a vezetés közbeni telefonálás veszélyeire hívja fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatja be, hogyan akadályozzák a betegmozgatást a lépcsőházban hagyott tárgyak.

Budapest, 2019. februr 26. A dr. Nagy va orvost alakt Simorjay Emese sznmvsz az Orszgos Mentszolglat (OMSZ) Mark utcai Mentpalotjnak udvarn, ahol a Magyar Televziban 12 ven keresztl vettett Szomszdok cm teleregnynek tblaavatssal lltott emlket az OMSZ 2019. februr 26-n. MTI/Szigetvry Zsolt

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

A hirado.hu arról ír, hogy két új kampányfilmet is készített az Országos Mentőszolgálat (OMSZ).

Csató Gábor, az OMSZ főigazgatója az M1 aktuális csatorna műsorában elmondta, reméli, hogy a mostani két kampány is eléri célját, csak úgy, mint a korábbi „segítsd a mentőket” sorozat.

A főigazgató beszélt arról, hogy

az utóbbi években nőtt a mentősök megbecsültsége: egy tavalyi lakossági felmérés során 80 százalékos lett bizalmi indexük.

„A közvélemény-kutatást szeretnék megismételni és elérni a 90 százalékos elismertséget a lakosság körében” – mondta.

„Ebben ezek a kampányfilmek is segítenek, hiszen a színészek mellett mentődolgozók is szerepelnek a filmekben, de a nagyobb ismertség miatt indították el a Nyitott mentőállomások és a Hősképzés elnevezésű programjaikat is” – jegyezte meg.

Már azt is tudni lehet, hogy az OMSZédok következő részében Janka néni tér vissza:

Borítókép: a dr. Nagy Éva orvost alakító Simorjay Emese színművész az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) Markó utcai Mentőpalotájának udvarán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!