Bulvár

2009.09.25. 13:19

Hangfelvétel a múltból: Jackson szerint Madonna szerelmes volt belé

Madonna szerelmes volt belé, ő azonban inkább Diana hercegnővel randevúzott volna, és meg tudta volna gyógyítani Hitler lelkét is - mindezt Michael Jackson árulta el magáról egy most előkerült hangfelvételen.

feol.hu

A pop néhai királyával, aki alig 50 évesen, több hónaposra tervezett londoni koncertsorozatának júliusra kitűzött nyitánya előtt néhány nappal hunyt el, egyik közeli barátja, az Oxfordi Egyetemen tevékenykedő Shmuley Boteach rabbi készített összesen több mint harminc órányi interjút még nyolc éve. A beszélgetések rögzítéséhez és közléséhez az énekes hozzájárult, de a felvételek bizonyos személyes nézeteltérések, majd Jackson gyermekmolesztálási pere miatt csak most kerültek nyilvánosságra.
A hosszú önvallomásból a The Sun - a legnagyobb brit bulvárlap - idéz részleteket pénteki kiadásában. A beszélgetésekből kiderült, hogy a világsztár nem hitt az ember eredendő gonoszságában, és meggyőződése volt, hogy még Adolf Hitler lelkére is tudott volna hatni.
Jackson "zseniális szónoknak" nevezte a náci diktátort, akinek - véleménye szerint - egy "showman" képességeivel kellett bírnia ahhoz, hogy annyi embert meg tudjon változtatni és gyűlöletre késztetni.
Boteach rabbi a brit lapnak nyilatkozva hangsúlyozta, hogy Jackson megvetéssel viseltetett minden iránt, amit a náci vezér véghezvitt. A popsztár barátja szerint az énekes "reménytelenül naiv" volt, ha azt hitte, hogy meg tudta volna gyógyítani Hitler lelkét.
Jackson azonban még gyermekgyilkosokról sem volt hajlandó elhinni, hogy eredendően gonoszak. Azt tervezte, hogy börtönükben meglátogatja és megöleli az utóbbi évtizedek egyik legsúlyosabb brit gyermekgyilkossági ügyének elítéltjeit.
A kétéves James Bulgert 1993-ban két tízéves fiú egy liverpooli áruházból elcsalta szüleitől, hosszú kínzás után agyonverte és a kisfiú holttestét a vasúti sínekre lökte. Robert Thompsont és Jon Venablest akkor meghatározatlan idejű elzárásra ítélték, ám 2001-ben szabadlábra helyezték őket.
A popikon az oxfordi rabbival folytatott beszélgetések során elmondta, hogy meg akarta látogatni a gyermekkorú gyilkosokat, akiket megölelt volna, és azt mondta volna nekik, hogy szereti őket, mert szerinte kiskorukban nem kaptak semmiféle szeretetet.
Az énekes megvallotta, hogy ebben az ügyben még akkori feleségével, Lisa Marie Presleyvel is összeveszett, neje ugyanis "idiótának" nevezte őt ezért az ötletéért.
Elmondta azt is: megfordult a fejében, hogy randevút kér Diana hercegnőtől, a brit trónörökös volt feleségétől, akit "nagyon különleges lénynek" tartott. Elizabeth Taylorral is fontolgatta a randevút, annak ellenére, hogy a színésznő 27 évvel idősebb volt nála.
A popkirálynak meggyőződése volt ugyanakkor, hogy Madonna "reménytelenül szerelmes" belé, ő azonban egyáltalán nem tartotta "szexisnek" az énekesnőt, és nem viszonozta a pályatárs (feltételezett) érzelmeit.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!