gyilkos zene

2018.10.24. 12:18

Halálos tragédia lett a klipforgatásból

A mélybe zuhant egy repülőgép szárnyáról és szörnyethalt Jon James kanadai rapper egy veszélyes zenei videó forgatása közben.

A 33 éves zenész egy kis Cessna repülőgép szárnyán lépkedett, és amikor túlságosan közel került a széléhez, a repülőgép megbillent és dugóhúzóba került. A rapper egy darabig a szárnyba tudott kapaszkodott, de végül kénytelen volt elengedni, viszont már nem volt ideje kinyitni az ejtőernyőjét – számolt be a szombati balesetről Jon James menedzsmentje.

A rendőrség csak azt erősítette meg, hogy halálos baleset ért „egy ejtőernyőst” Brit Columbia tartományban, Vernon közelében. A kanadai sajtó szerint a repülőgép biztonságosan földet ért.

Jon James ismert volt veszélyes mutatványairól, és tehetséges szabad stílusú síelőnek számított. Menedzsmentje adakozásra szólított fel annak érdekében, hogy a zenészt eltemethessék, utolsó számait pedig kiadhassák.

Íme, egy kis összállítás a rapperről:

Borítókép: Youtube

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!