Ország-világ

2021.04.04. 20:58

Felrobbant a net: tánccal üzennek a Bethesda Gyermekkórház dolgozói (videó)

A Jerusalema tánckihíváshoz csatlakoztak a kórház dolgozói, akik az intézmény különböző helyszínein táncolnak, így üzenve a koronavírus elleni küzdelem résztvevőinek.

„Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz… Neked, aki gyermeket nevelsz… Neked, aki kimerülésig elfáradtál… Neked, aki már nem tudsz mosolyogni… Neked, aki gyászolsz… Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt…” – olvasható a Bethesda Gyermekkórház Alapítvány Youtube-csatornáján elérhető videó alatt, amelyben táncra perdültek az egészségügyi intézmény dolgozói.

„Csatlakoztunk kórházunkkal a Jerusalema táncos kihíváshoz, amellyel egyetlen célunk van: reményt adni Nektek, magunknak! A legnehezebb pillanatokban is…❤ Küldjük az erőt azoknak a munkatársainknak, akik a fullasztó védőruhában Covid-osztályokon segítenek az ünnepekkor is, önként, azoknak, akik folyamatosan oltják a lakosságot húsvét mindegyik napján (is), akik ügyelnek, gyermeket gyógyítanak, ápolnak, műtenek, vizsgálnak, vagy épp kórtermet takarítanak…” – olvasható a videó leírásában.

„Reményteli húsvétot kívánunk Neked a Bethesda Gyermekkórház munkatársai nevében!” – üzenték a kórház dolgozói a Magyar Nemzet cikke szerint.

(Videó: Kaltenecker Kristóf; Zene: DJ Master KG és Nomcedo Jerusalema)

Borítókép: kivágás a videóból

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!