Nyerjen balatoni fotóival!

2018.08.09. 08:00

Félmilliós főnyereménnyel indított fotópályázatot a likebalaton.hu

A pályázaton bárki indulhat, aki szereti a Balatont, és van egy jó fotója a nyaralásáról.

És kinek ne lenne? A fődíj egy közel félmilliós Apache Matto elektromos kerékpár az Annyira Más Bringabolt jóvoltából, amellyel szeptemberben már körbe lehet bicajozni a Balatont, de az e-bike és a félpanziós hévízi NaturMed Hotel Carbona**** szállodás, két éjszakás hétvége mellett még szelfibotok és LikeBalaton-ajándékcsomagok is gazdára várnak.

A pályázóknak a likebalaton.hu portálra kell feltölteni a fotókat, és az a kép nyer, amelyikre a legtöbben szavaznak. Érdemes ezért kampányolni is a rokonok, ismerősök körében a közösségi oldalakon, hogy szavazzanak ők is. Egy közel félmilliós bringa sok lájkot ér!

A beküldött felvételekre folyamatosan lehet szavazni, a voksolás 2018. augusztus 30-án, csütörtökön déli 12 órakor zárul. Az eredményhirdetés 2018. augusztus 31-én 14 órakor lesz. A fotópályázat további részleteiért, valamint tuti balatoni tippekért és programokért keresse fel a likebalaton.hu portált!

Borítókép: Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!