Veszélyben

2022.07.14. 10:07

Életéért könyörög, miután az interneten szidta Mexikó legveszélyesebb drogbáróját (videó)

Nyilvánosan kért elnézést egy TikTok videóban egy fiatal, miután egy olyan klipet tett közzé, amiben keményen támadta Mexikó legrettegettebb drogbáróját és bűnbanda vezetőjét, El Menchot.

Többek között a férfi anyját is szidta – írja a DailyStar nyomán az Origo.

Nyilvános bocsánatkérésre kényszerítették azt a fiatalt, aki közzétett egy videót a TikTokon, melyben Mexikó egyik legveszélyesebb alakját, Nemesio Cervantest, fedőnevén „El Menchot” a Jalisco New Generation Cartel nevű bűnszervezet vezetőjét szidja trágár szavakkal.

A bandához 

szélsőséges, erőszakos bűncselekmények és drogügyek köthetők. Emiatt El Menchót, mint a szervezet főnökét már több hatóság is körözi.

A nemrég megosztott TikTok-klipben a tizenéves fiú egy lámpaoszlop mellett látható, és spanyolul szidja, s***fejnek nevezi a drogbárót, miközben az anyját is szidja. Majd azt is mondja a klipjében, hogy:

„Nem alszom úgy, mint El Pirata” – utalva arra a 17 éves mexikói YouTuberre, akit 2017-ben 18 lövéssel lelőttek egy buliban, amiért szintén szidta El Menchót az egyik klipjében. Neki közel 300 ezer követője volt az Instagramon ekkor.

A kamasz ezzel folytatta klipjét:

Halhatatlan vagyok, és érinthetetlen. Egyezséget kötöttem az ördöggel. Tüzet nyitok rád, Mencho! Elmehetsz a fenébe!

Ezután egy következő videóban már bocsánatért esedezett:

„Sajnálom, amit mondtam, nem gondoltam komolyan. Nem voltam jól, és nem voltam tudatában, mit is mondok. Hülye voltam. Nem néztem a következményeket, mindent a követőimért csináltam, hogy elnyerjem a tetszésüket, de szeretnék elnézést kérni. Valójában nagyon kedvelem Önt és a családját. Kérem, Mencho, ne öljön meg. Pszichés problémákban szenvedek, pánikbeteg vagyok. Jegyezze meg, amit most mondok, szeretem magát” – mondta könyörögve a videóban.

@ivan16mf..1 Lucifer insulto al mencho para luego pedir disculpas 🤡🤡🤡🤡@luciferzz8 ♬ sonido original - eSiuuuuuu

Borítókép: Illusztrációfotó / Shutterstock

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!