Egyéb

2011.11.21. 14:03

Vörös Zsuzsa tart tornaórát a gyerekeknek

Vörös Zsuzsa olimpiai bajnok tornaórát tart a kicsiknek november 23-án 17 órától a Mikkamakka Játéktárban.

feol.hu

 „Fehérvár büszkeségei a Játéktárban” sorozatának következő rendezvényére, amelynek meghívott vendége Vörös Zsuzsa olimpiai bajnok öttusázó lesz. A Mikkamakka Játéktárban (Székesfehérvár, Budai út. 56/a) hetente többször kiscsoportos és egyéni fejlesztéssel várják a gyereket (fél évestől 12 éves korig) és a szüleiket. Az alapítvány szakemberei szerint rendkívül fontos, hogy minél korábban elkezdjük a kisgyermekek szenzomotoros mozgásfejlesztését, amellyel teljesen megelőzhetőek a későbbi tanulási és viselkedési zavarok.

A Székesfehérvári Csemete Alapítvány minden hónapban vendégül látja Székesfehérvár híres szülötteit a Mikkamakka Játéktárában. Az alapítvány munkatársai azt szeretnék, ha minél többen megismernék a szolgáltatásukat. A Mikkamakka Játéktár nem egyszerűen gyermekfelügyeletet jelent, hanem egy olyan közösséget, ahol a szülők is jól érezhetik magukat, miközben gyermekükkel szakemberek foglalkoznak. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!