18
Csak felnőtteknek A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését gépén, használjon szűrőprogramot! Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerint V. vagy VI. kategóriába tartozik.
Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves

Öt játékos, akire érdemes odafigyelni a megyei LoL-döntőkben

A Megyék Csatája mezőnyéből nem hiányozhatnak Magyarország legjobb LoL-osai.

Órák vannak csak hátra az első Megyék Csatája megyei League of Legends döntőjéig, ahol megküzdenek egymással a budapesti selejtezők győztesei. Negyven csapat, kétszáz játékos küzd meg a csoportkörökbe jutásért, több név ismerős lehet azoknak, akik már korábban is érdeklődtek a magyar LoL e-sport iránt.

Akkor sem kell aggódni, ha ez az első verseny, amit követtek, ugyanis az alábbiakban öt olyan versenyzőt ismerhettek meg, akik már bevésték magukat a magyar LoL történelmébe.

Bíró „Matebuff” Máté – Budapest (WiLD Multigaming)

Fotó: lol.gamepedia.com

Nemzetközi és hazai szinten egyaránt kiemelkedő eredményekkel bír a lövész, aki az MNEB első és második szezonjában ezüstérmet szerzett. A régió legnagyobb LoL versenyén többször részt vett, legjobb EBL-eredménye egy 3-4. hely 2019-ből. Elmondhatja magáról, hogy megnyerte a Magyar Elit Bajnokság második kiírását, első körben ezüstérmet szerzett magának és csapatának. Egyértelműen ő nevezhető Magyarország legeredményesebb ADC játékosának.

Tóth „Kubu” Viktor – Nógrád megye (Reménység)

Fotó: lol.gamepedia.com

Karrierje elején Vizicsacsival együtt a Unicorns of Love csapatában harcolt a győzelemért, majd megjárta Spanyolországot, Franciaországot és Hollandiát, de a Megyék Csatájára visszatért hazájába. A felső ösvényes játékos éhes az újabb sikerekre, az MNEB első szezonjában 4. helyen végzett. A nemzeti mezt virtuálisan magára ölthette a StayHome European Nations Cup tornáján, ugyanis ő volt a magyar válogatott toposa.

Sipos „Geller” Gábor – Szabolcs-Szatmár-Bereg megye (Unluko)

Fotó: lol.gamepedia.com

A magyar válogatott csapatkapitányának még nem jött ki a lépés a Magyar Elit Bajnokság második szezonjában, de az MNEB S1 és S2-ben megállíthatatlan volt. Zsinórban két bajnoki címet nyert, miközben folyamatosan harcolt a nemzetközi porondon.

Péczely „Rabbano” Zsombor – Csongrád-Csanád megye (Tóbiás izmos felsőteste)

Fotó: lol.gamepedia.com

Az MNEB mindkét szezonjában hatalmasat küzdött, 2018-ban bronzérmet sikerült nyernie, emellett belekóstolt az EBL S6-ban, hogy milyen érzés egy igazán nagy nemzetközi ligában részt venni.

Réfi „Regostern” Bálint – Vas megye (Illés Akadémia Spirit)

Fotó: Illés Akadémia Spirit / Facebook

Gaming házban harcolták ki a továbbjutást Regosternék, de a fiatal lövész nem csak hazai környezetben mozog otthonosan. Indult mindkét MNEB szezonban, valamint részt vett több nemzetközi verseny kvalifikációján.

Kövessétek a Megyék Csatája megyei LoL döntőit a Megyék Csatája Twitch csatornáján, és szurkoljatok a saját megyéteknek!

Hozzászólások

miért csinálják? / 3 perce
A fogyasztók többsége elutasítja az élelmiszerek kettős minőségét
bankkártyát és készpénzt vett magához / 13 perce
police.hu
Félmeztelenül ment be egy fehérvári üzletbe lopni, keresi a rendőrség
A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik a feltételezett elkövető azonosításához.
a megyében négy intézményben
Héjj Vivien
Már lehet jelentkezni – Kezdetét vette a keresztféléves felsőoktatási felvételi
A Kodolányi és a Dunaújvárosi Egyetem alap-, illetve mesterképzésekkel, míg a Corvinus és az Óbudai Egyetem fehérvári kara szakirányú továbbképzésekkel várja a hallgatókat.
miből, mióta, kinek az érdekében? / 11 perce
Súlyos titkok a Gyurcsány-párt erzsébetvárosi lopási ügye mögött
Az ügy nem csak arról szól, hogy Borka-Szász hosszú ideje meglopta az önkormányzatot.