Hallgassa élőben!

Magabiztos győzelmekkel mutatkozott be az egyik legnagyobb esélyes

Döntetlen nélkül zajlott a LoL 4. fordulója.

Egyetlen döntetlen sem született a Megyék Csatája – Országos E-sport Verseny League of Legends csoportköreinek negyedik fordulójában. A csoportkörökben bemutatkozó csapatok közül kettő nagyszerű játékkal jelentkezett be a továbbjutásért, amíg a többi régióban óriási harcok dúlnak az első két helyezésért.

Ez történt az MCS LoL negyedik fordulójában.

Baranyai Bástyák vs. Somogyi Sasok (2-0)

Nagyon kevés halállal, megfontolt és magabiztos játékkal zsebelte be a három pontot a Baranyai Bástyák ötöse. Ezzel a tabellán megosztott első helyen tanyáznak, ahogy a Somogyi Sasok is, hiába csúszott be ezúttal egy fájó vereség.

Tolnai Hercegek vs. Bács-Kiskun Betyárok (0-2)

Pengu a dzsungelben elképesztő formában játszott mindkét meccsen, de az egész bács megyei különítmény nagyon akarta ezt a három pontot. A Tolnai Hercegek két vereséggel a hátuk mögött várhatják a folytatást, nekik már elúszott a rájátszás.

Pesti Arany Oroszlánok vs. Komáromi Ezüst Vitézek (2-0)

Shyro ezúttal nem tudott csatlakozni csapatához, de ez nem látszott meg a Pesti Arany Oroszlánokon. A beugróval együtt most bizonyítani akartak, de a maximálisan kilenc pontból eddig csak ötöt gyűjtöttek be. A továbbjutás kérdése továbbra is nyitott, ami biztos, hogy a Komáromi Ezüst Vitézek nem lesznek ott a rájátszásban.

Komáromi Ezüst Vitézek vs. Nógrádi Tollas Vitézek (0-2)

A Megyék Csatája LoL versenyének egyik legnagyobb esélyese nagyszerűen mutatkozott be a csoportkörökben. Kubu parádézott a felső ösvényen, Frennára nem volt válasz a 2v2-es alsó ösvényes harcokban. Hatalmas harc lehet az első két helyezésért az északi csoportban, lehetetlen megjósolni, hogy kik jutnak be a rájátszásba.

Szombaton 13:30-tól folytatódnak a csoportkörök az ötödik fordulóval, kattintsatok a Megyék Csatája Twitch csatornájára, vagy látogassátok meg a megyekcsataja.hu-t, hogy ne maradjatok le az élő közvetítésről!

Hozzászólások

tudományról barátságosan / 1 órája
Ezért találkozott Karikó Katalinnal Merkely Béla, a Semmelweis Egyetemen

Legfrissebb

tudományról barátságosan / 1 órája
Ezért találkozott Karikó Katalinnal Merkely Béla, a Semmelweis Egyetemen
országosan is példátlan ügy / 2 órája
Védési eljárás alatt a Zrínyi-szobor
három érem / 2 órája
Ezüstös szezonon túl a DUE-Maarsk Graphics
Oros Hajnalka elégedett / 2 órája
Hartdégen Lili egyéni miskolci rekordja
országosan is példátlan ügy / 2 órája
Tóth Sándor
Védési eljárás alatt a Zrínyi-szobor
Az utóbbi hónapokban a város egyik legismertebb szobra lett a költő és hadvezér Zrínyi Miklóst ábrázoló műalkotás. Ohmann Béla szobra a vele kapcsolatos kutatás, és eredeti nevének a visszaállítási javaslata révén került az érdeklődés előterébe.
három érem
Beke Zsombor
Ezüstös szezonon túl a DUE-Maarsk Graphics
A DUE-Maarsk Graphics együttese hosszú és nehéz szezonon van túl. Szeptemberben a Fejér megyei gárda megnyerte a magyar kupát az UVSE ellen, azonban a bajnoki döntőben az újpestieké lett az arany.
bajnokok ligája / 1 órája
Továbbjutott a Chelsea, angol házidöntő lesz
A Lőw Zsolt személyében magyar másodedzőt foglalkoztató londoniak találatait Timo Werner és Mason Mount szerezte.