Dunaújváros

2012.01.24. 09:33

Vasárnap övék volt a pálya!

Dunaújváros - A DAB.Docler utánpótlás-csapatai várták az érdeklődőket vasárnap, azzal a nem titkolt céllal, hogy minél több ifjú tehetséget csábítsanak magukhoz...

Bobory Balázs

 Izgalmas programok, játékosok és bemutatók várják a többi között a hét végén a jégpályára látogató kicsiket és nagyokat - hirdette az Acélbikák honlapja, a www.dabdocler.hu  a nyílt nappal kapcsolatosan, s a hír igaz is volt.
Kezdésként  Babic Vladimir, illetve a DAB.Docler csapatának két játékosa, Peterdi Imre és Strenk Hunor vezette fel a jégre a legkisebbeket, a szuperminiket és a miniket, akik bemutatták, milyen gyakorlatokkal is kezdődik a jégkorongosok képzése.
Közben jégre léptek egy rövid bemutató erejéig a kapusok,  Berényi Norberttel az élükön.
Aztán bemutatták tudásukat a kölyökcsapat tagjai is - itt szintén  Babic Vladimir volt a karmester.
Zárásként még felkorcsolyázott egy könnyed átmozgató edzésre az ifi és a serdülő korosztály   őket a felnőttcsapat másodedzője, Szilassy Zoltán, illetve a farmcsapatnál és utánpótlás-csapatoknál is edzősködő Szakács Ferenc koordinálta.
Újra a honlapot idézve: "A remek program nem titkolt célja, hogy minél több gyermek megismerje és megszeresse a jégkorongot, s természetesen  az is, hogy néhány év múlva is elmondhassuk: még mindig Dunaújváros adja a legjobb hokisokat az országnak...." Mit is mondhatnánk: gyerekek, irány a jégpálya!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!