Bűnügy

2017.09.11. 10:53

Vérző fejjel feküdt a padon egy férfi, egy másik súlyos sérülést okozott

FEJÉR MEGYE Egy férfit fejsérülés miatt szállítottak kórházba, egy másik férfit pedig előállítottak a rendőrségre bántalmazás miatt.

police.hu

Illusztáció

A járőrök Nádasdladányban, a Fő utcán észleltek vasárnap kora hajnalban egy helyi lakost, aki vérző fejsérüléssel egy padon feküdt. A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak az orvosi segítségre szoruló 44 éves férfihez, akit a mentőszolgálat munkatársai kórházba szállítottak.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányságon súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás. A nyomozás adatai alapján egy 35 éves helyi lakos egy korábbi nézeteltérés miatt vasárnap délelőtt szóváltásba keveredett egy 55 éves férfivel, akit bántalmazott. A sértett a támadás következtében súlyosan megsérült. A rendőrök H. Gábort elfogták, a rendőrkapitányságra előállították, majd a bűncselekmény elkövetése miatt gyanúsítottként hallgatták ki – tájékoztatott hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!