Két új Nord

2020.10.27. 17:42

Újabb kifizethető mobilokat hoz a hazai boltokba is a OnePlus

A OnePlus Nord N10 5G és a OnePlus Nord N100 nagy kijelzőt, fejlett kamerarendszert ad, s mindezt a teljesítményhez képest szokatlanul alacsony áron.

Forrás: Shutterstock

A gyártó bejelentette a OnePlus Nord termékcsalád két új tagját, a OnePlus Nord N10 5G-t és a OnePlus Nord N100-at. A OnePlus Nord N széria kezdettől ütős felhasználói élményt nyújt megfizethető áron: ezeket el lehet mondani a két új okostelefonról is.

A Nord N10 5G és a Nord N100 hosszú üzemidőt, fejlett többkamerás rendszert és a csúcskategóriás telefonokra jellemző kezelőfelületet biztosít az OxygenOS-en keresztül.

Az N10 5G okostelefon 90 Hz-es kijelzővel, Warp Charge töltéssel és nagyfelbontású kamerarendszerrel érkezik. 6 GB RAM-mal és 128 GB belső tárhellyel bír, ami 512 GB-ig bővíthető.

Qualcomm Snapdragon 690 chipset és nyolcmagos CPU mellett biztosítja az 5G adatkapcsolatot is.

A Midnight Ice színű készülék hátlapján négykamerás rendszer taláható, amivel részletes és élénk felvételeket készíthetünk. A 64 MP-es főkamera mellett 119 fokos ultraszéles látószögű kamera, valamint egy makro és egy monokróm kamera kapott helyett. Az előlapon 16 MP-es kamera segíti a szelfik készítését és a videohívások lebonyolítását.

A OnePlus Nord N100 okostelefon méretes kijelzőt és nagy kapacitású akkumulátort kínál a megfizethető okostelefonok kategóriájában. 6,52 hüvelykes kijelzővel és duál sztereó hangszóróval érkezik, a hosszú üzemidőről 5000 mAh-s akkumulátora gondoskodik, és támogatja a 18W-os gyorstöltést.

Az N100-ban 4 GB RAM, 64 GB tárhely és Qualcomm Snapdragon 460 chipset kapott helyet nyolcmagos CPU-val. A tárhely MicroSD kártyával bővíthető. A Midnight Frost színben érkező Nord N100

13 MP-es főkamerával, bokeh hatást segítő kamerával és makro kamerával bír.

A OnePlus Nord N széria mindkét tagja OxygenOS 10.5 rendszerrel érkezik, ami csúcskategóriás készülékeken megszokott felhasználói élményt nyújt. Az OxygenOS-ben található például sötét mód (Dark Mode), Zen Mode, emellett számos olyan beállítási lehetőséget kínál a felhasználóknak, mint az ikonok alakjának megváltoztatása vagy ujjlenyomathoz hasonló animáció. A fürge rendszer közel 300 optimalizált megoldást tartalmaz.

A OnePlus Nord N100 november 2-tól 74.990 Ft-os, a Nord N10 5G november 8-tól lesz kapható 129.990 Ft-os áron.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!