Felvette a behatolót

2020.12.03. 18:00

TikTokra táncolt, mikor megtámadták – szegény, így lett híres

Vélhetően sohasem akart volna ilyen áron népszerűséget magának.

Forrás: Hannah Viverette

Fotó: Zoltán István Bíró

Hannah Viverette nagy beleéléssel, egyedül táncolt vasárnap este a Maryland-i Hagerstown-i lakásának nappalijában, mert úgy gondolta, felveszi magát a mobiljával videóra, s azt a TikTokon közzétéve szerez majd sok-sok követőt.

Készült a felvétel, mikor gyanús mozgásra lett figyelmes. A kamera ment.

Ki az? – kérdezte Viverette a pillanatok alatt vírusossá lett videóban. – Kérem, menjen ki.

Egy férfi ugyanis kapucnis pulóverben állt a teraszajtóban, már benn a nappalijában, keze a zsebében és mosolygott, miközben magában motyogott valamit. Bár Viverette még soha nem beszélt vele, felismerte, látta már őt a környéken, mivel egy közeli épületben lakik.

Erre a behatoló – akit a rendőrség később Angel Moises Rodriguez-Gomezként azonosított – állítólag megkérdezte tőle, hogy ő a barátja-e, mire nemmel válaszolt. Utána a férfi újra megkérdezte, hogy biztos-e benne?

A 25 éves Gomez ezután elmenekült, az amatőr táncos pedig segítségért kopogtatott a szomszédok ajtaján.

Viverette, aki a TikTokon @hrviverette nick néven van jelen, később közzétette az ijesztő felvételt, a következő szöveggel:

„Ez a pillanat, amikor táncfelvételt készítesz magadról, és a behatoló felmászik a második emeleti erkélyedre, hogy betörjön hozzád.”

Eddig több mint 5 millió lájkot gyűjtött a felvétellel.

A támadóról közzétett rendőrségi fotó

A 36 éves Rodriguez-Gomezt betöréssel, magánlaksértéssel, üldözéssel és rongálással vádolják. Viverette pedig azóta rosszul alszik, mert megtudta, hogy Rodriguez-Gomezt a Covid-járványra hivatkozva szabadon engedték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!