Testre szabva

2020.01.22. 10:12

Napokon belül Magyarországon is Honor MagicWatch 2

Az okosóra intelligens aktivitásmérő és egészségfigyelő technológiákkal motiválja helyes életmódra felhasználóját.

Forrás: Shutterstock

Az eszköz egyetlen feltöltéssel akár 14 napig működik, és személyre szabható óralapokkal tehető egyedivé.

A Honor legújabb okosórája tizenöt sporttevékenységet támogat, összesen nyolc, szabadban végezhető és hétféle beltéri sport során nyújt valós idejű, pontos információt és hasznos tanácsokat, emellett

vízben is képes figyelni a pulzusszámot.

Mindezeken túl tizenháromféle professzionálisan felépített futótanfolyammal segít a futás hatékonyságának javításában, és egy beépített virtuális eszköznek köszönhetően pedig beállíthatjuk a futás optimális üteme. Az eszköz valós időben ad azonnal megvalósítható tanácsokat, így saját tempónk megtartása mellett fokozhatjuk az edzés hatékonyságát.

A sportolással összefüggő használat mellett a Honor MagicWatch 2 egyéb aktivitás közben is figyeli viselkedésünket. Képes azonosítani a hat leggyakoribb alvási rendellenességet és több mint 200 javaslat közül az alvási mintázatának megfelelő, testreszabott tanáccsal segíti az alvásminőség fejlesztését.

Érzékeli a stressz-szintet is, így ha az okosóra szerint feszültek vagyunk, légzőgyakorlatokat javasol közérzetünk javításáért.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!