Több információ

2021.03.20. 06:00

Megéri kattintani: megújult az Útinform weboldala

Gyorsabban és hatékonyabban tájékozódhatnak az úton lévők a közlekedési eseményekről az új oldalon.

Érd, 2013. július 19. Torlódás egy baleset miatt az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ oldalán az M0-ás autóút és az érdi csomópont között 2013. július 19-én. Az Útinform korábbi tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott a 17-es kilométernél.

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

A folyamatosan frissülő, közlekedési információkat nyújtó szolgáltatást ezentúl egy új, felhasználóbarát, korszerű felületen érhetik el az érdeklődők.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. által működtetett honlap a már ismert funkciókon túl új lehetőségekkel is bővült, az aktuális korlátozásokról szóló

hanganyagok mostantól egy gombnyomással meghallgathatók mobilon, és a térképes információk megjelenítése is változott.

A felhasználói szokások és vélemények alapján a fejlesztés fókuszába a mobilra optimalizált megjelenés, valamint a szöveges hírek azonnali elérhetősége került. A látogatók a főoldalon szöveges és térképes formában egyaránt könnyedén, gyorsan tájékozódhatnak az aktualitásokról, és akár konkrét településre vagy autópályára, illetve útra szűkítve is kereshetnek információkat.

A megújult weboldal térképén átláthatóbban jelennek meg a részletes és hivatkozható információk a határátkelőkről, a gyorsforgalmi utak mentén található pihenőparkolókról, a kompokról és a pontonhidakról, valamint a 32 ezer kilométernyi országos közúthálózat útjai mentén kihelyezett webkamerák képeiről is.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!