Bombahír játékosoknak!

2020.03.10. 11:56

Ma estétől ingyen lehet beszerezni a Call of Duty: Warzone játékot

Magyar idő szerint ma 20 órától lehet teljesen jogtisztán, minden korlátozás nélkül letölteni.

Forrás: Youtube

A Modern Warfare tulajdonosai a Warzone-hoz egyszerűen hozzájuthatnak, de annak sem okoz nehézséget a letöltés, akinek még nincs meg a Call of Duty: Modern Warfare. Csak be kell lépni a megfelelő áruházba – PS4-esek a PlayStation Store-ba, Xbox One-on az Xbox Store-ba, PC játékosok a Battle.net-be,

megkeresni a Call of Duty: Warzone-t és elindítani a letöltést.

Az Activision szerint a játék mérete 83 GB és 101 GB közötti lesz, így a letöltés időbe telik – írja a Polygon. Szerencsére a fejlesztők még a türelmetlenül várakozókra is gondoltak és csomagoltak nekik valamit.

A Warzone letöltésének első 20 GB-ja ugyanis tartalmazza a Modern Warfare Gunfight módját, amely offline módban lehetővé teszi a robotok elleni küzdelmet. Ezzel gyakorolhat a játékos, mielőtt a csatába ugrik a teljes letöltés befejeztével.

A március 10-én megjelenő játék tartalmaz egy új Battle Royale, s egy másik, Plunder nevet kapott módot is.

A Royale módját a játék hatalmas verdanski térképén fogják játszani, amely több zónát és több mint háromszáz látványosságot mutat be az Activision szerint. Az üzemmód 150 játékost dob be egymás ellen, és hármas csapatokban lehet küzdeni.

A nyolc év után diadalmasan visszatérő Call of Duty: Modern Warfare sorozat minden szempontból újraalkotott univerzumot hozott a játékosoknak: egyjátékos és hagyományos online multiplayer módokat, speciális küldetésekkel.

Természetesen – ahogy ez már a műfajban megszokott – a lenyűgöző grafikával, minőségi hangzással kidolgozott viadalok tele vannak akcióval, vérrel, erőszakkal, ocsmány beszéddel, gyilkosággal, drogokkal, ijesztő jelenetekkel.

A gyártó csak 17 év fölött ajánlja,

szülőknek érdemes átgondolni az ilyen és ehhez hasonló játékokhoz való hozzáállásukat, miként csak legutóbb A játékfüggő olyan lehet, mint a drogos – gyerekek a pszichiátrián című cikkünkben ajánlottuk.

Borítóképünk képernyőkép a Call of Duty: Modern Warfare egyik jelenetéből.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!