Rég láttuk

2020.02.24. 09:41

Letisztult kialakítással és 21:9-es képaránnyal jön a Sony Xperia L4

A gyártó szórakozásközpontúnak nevezi a tavasszal érkező 6,2 hüvelykes új okostelefonját.

Forrás: Shutterstock

Az Xperia L4 a méretes, 21:9 arányú kijelzőnek, valamint karcsú stílusának köszönhetően jól illeszkedik a felhasználó kezébe. Ezzel a képaránnyal kevés görgetéssel is nagy felület válik láthatóvá, s többablakos felhasználói felület lehetővé teszi, hogy a felhasználó egyidőben akár két alkalmazást is teljes értékűen használjon.

A könnyű használatot az oldalérzékelő funkció is segíti, mellyen a felhasználók egyszerűen hozzáférhetnek a kedvelt alkalmazásokhoz.

Az Xperia L4 az első termék a Sony L szériájában, melyet három kamerával szereltek.

A 13 megapixeles lencse, az 5 megapixeles ultraszéles lencse, valamint egy 2 megapixeles mélységszenzoros kamera alkalmas magas minőségű fotók készítésére a bokeh hatás segítségével.

Az összkép érdekében a széles és ultraszéles szögek közti váltás funkciója tájképek és portrék elkészítését is egyaránt biztosítja.

A kamerakreativitás is fejlettebbé vált a 21:9 felbontású kialakításnak köszönhetően: így könnyebben készíthetők filmélményhez közelítő videók és fényképek.

Hosszúéletűnek ígéri a Sony az akkumulátort

A nagy kapacitású (3580 mAh) gyorstöltéssel kompatibilis akkumulátor egy hosszú és mozgalmas napon is kitart. Az adaptív töltési funkció figyeli a telefon töltődését, hogy az akkumulátor ne váljon túlterheltté, és sokáig használható maradjon.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!