Lenovo ThinkBook

2020.09.30. 18:12

Ha akarom laptop, ha akarom, tablet – csak rugalmasan

Kibővült a stílusos Thinkbook család, köszönhetően a 13, 14 és 15 hüvelykes készülékeknek, beleértve az új 2 az 1-ben Yoga modellt is.

Forrás: Lenovo

A Lenovo bemutatta az eddigi legszélesebb ThinkBook portfólióját: a hat új modellt felölelő ThinkBook laptopok új generációja ötvözi a modern dizájnt a „dolgozzunk bárhonnan” világra épített funkciókkal ellátva.

Ezek a laptopok jellegzetes, új megjelenést kölcsönöznek a kéttónusú fedélnek és az ultravékony kijelzőkeretnek köszönhetően. A ThinkBook 15 gen 2 i kiemelkedő sebességet és produktivitást nyújt az Intel Iris Xe grafikus gyorsítóval ellátott 11. generációs Intel Core processzorokkal, a Thunderbolt 4-gyel és a választható tárhellyel.

A munka azonnali megkezdésének érdekében a készülék opcionálisan akár beépített vezetékmentes fülesekkel is kérhető. A ThinkBook 13s Gen 2 i a választható QHD kijelzővel és az Intel Evo platformnak köszönhetően kompromisszumok nélküli mobil teljesítményt nyújt, méghozzá légiesen könnyű köntösben, könnyedén hordozható szobából szobába, vagy irodából irodába. A ThinkBook 14s Yoga i az első 2 az 1-ben ThinkBook, ami bármilyen helyiséget azonnal munkazónává tud alakítani.

Thinkvision T27hv-20 USB-C Hub

Emellett bemutatták a Lenovo Display Color Centerrel – Thinkcolorral ellátott Thinkvision T27hv-20 USB-C Hub monitort.

A hibrid munkamodell elvárásainak megfelelően kialakított készülék a 27 inches kijelzője mellett 1080p IR/RGB webkamerát, zajszűrős mikrofont és beépített hangszórókat kapott, amelyek magabiztosságot adnak a felhasználók számára a konferenciahívások során.

Utóbbit erősíti a Smart Guard is, amely azonnal elhomályosítja a kijelzőt, ahogy másfelé néz a felhasználó, vagy amint észreveszi, ha valaki a felhasználó vállai mögül nézi a monitort. A Smart Energy pedig kikapcsolja a kijelzőt, ha úgy érzékeli, hogy eltávolodik az asztaltól, ezzel energiát spórol és védi az adatokat.

A kis- és középvállalkozásoknak a jövőben erősíteniük kell a „bárhonnan dolgozást”.

ThinkBook 13s Gen 2 i

Az Intellel közösen fejlesztett, opcionálisan WQXGA kijelzővel rendelkező készüléket úgy hangolták, hogy megfeleljen az Intel Evo platform követelményeinek, olyan hardveres specifikációkon keresztül, mint például az azonnali felébresztés, az üzemidő, a gyorstöltés.

Nagyfelbontású, 13,3 hüvelykes kijelzője az új 16:10-es képaránnyal 90%-os kijelző/készülék arányt kínál ultrakeskeny kerettel, opcionálisan akár érintőpanellel.

A virtuális megbeszéléseket továbbfejlesztett hangzást biztosító mikrofon garantálja, ami három audiomód között tud váltani; privát, megosztott és környezeti hang.

ThinkBook 14s Yoga i

A Smart Pen szinkronizál az adott készülékkel. Készenléti állapotban a tollat kihúzva a jegyzetelő alkalmazás automatikusan megnyílik. A Windows 10-be történő bejelentkezéskor pedig a Windows Ink parancsikonjai a toll használatának pillanatában már rendelkezésre állnak.

A 11. generációs Intel Core processzorok ereje és a Yoga rugalmas kialakítása könnyű módváltást ígér, a Thunderbolt 4 és az USB-C portok pedig megkönnyítik a csatlakozást az ultragyors perifériák és a monitorok között.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!