Még olyanabb

2020.01.07. 11:57

Előrukkoltak az új Galaxy A71 és Galaxy A51 okostelefonokkal

A továbbfejlesztett készülékek négy kamerával, Infinity-O kijelzővel, hosszú üzemidővel és barátságosabb árral érkeznek.

Forrás: Shutterstock

A Samsung bemutatta a Galaxy A széria legújabb tagjait, a Galaxy A71 és Galaxy A51 telefonokat. A jelentős újításokat kínáló készülékek hosszabb üzemidőt biztosító akkumulátorral, okosabb kamerával, s a divatos Infinity-O határtalan kijelzővel jönnek.

Kamera minden mennyiségben

A telefonok a főkamera mellett ultraszéles látószögű, makró kamera és mélységérzékelő kamerát is kaptak, azaz összesen néggyel gazdálkodhat a felhasználó.

A Galaxy A71 64 megapixeles, és a Galaxy A51 48 megapixeles kamerája nagy felbontást, az ultraszéles látószögű lencse az emberi szemhez hasonlóan 123 fokos látószöget nyújt, miközben az úgynevezett intelligens váltás funkció segít megtalálni az ideális felvételi módot.

A szuperstabil felvétel funkció csökkenti a kamera rázkódását, ha a videó alanya vagy készítője mozgásban van a rögzítés közben: a gyártó azt ígéri, hogy támogatásával a felhasználók

futás közben vagy nehéz terepen is könnyedén fotózhatnak.

A két készülék a Samsung legnagyobb kijelzőit (6,7- és 6,5 hüvelykes) hozza el a Super AMOLED Infinity-O kijelzővel.

Úgy tűnik, mostanában a koreai óriás nem takarékoskodik az akkumulátorral sem: a Galaxy A71 és a Galaxy A51 is erőteljes, 4500, illetve 4000 mAh kapacitású akkuval érkezik, így az egész napon át használhatók lesznek. Ráadásul a Galaxy családban megszokott 25 és 15 wattos gyorstöltés támogatja a mobilozást.

A Galaxy A51 készülékek Magyarországon az év második hetétől 129.900, az A71-esek pedig a negyedik héttől 159.990 forintos áron érhetők el.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!