Prémium szolgáltatásokkal

2020.05.28. 15:02

Elért hozzánk az LG K okostelefonja – „K” mint kifizethető

Már elérhető a K61, K51S és K41S modellekből álló középkategóriás okostelefon-sorozat.

Fotó: Shutterstock

Forrás: Shutterstock

A koreai gyártó készülékei megújult kamerarendszerükkel, multimédia-funkcióikkal és stabil teljesítményükkel anélkül hozzák a ma elvárt felhasználói élményt, hogy a vásárlóknak mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk. Olyan prémium funkciókat kaptak, amelyeket eddig csak az LG felsőkategóriás készülékeiből ismerhettünk.

Nem sajnálták ki belőle a prémium kamerafunkciókat

Az új portfólió minden tagja egy négy lencséből — egy nagyfelbontású főkamerából, egy szupernagylátószögű lencséből, egy mélységérzékelőből és egy makrolencséből — álló hátlapi kamerarendszert kapott. A termékpaletta kiemelt készülékébe, azaz a K61-be 48MP-es, míg a K51S-be 32MP-es felbontású főkamera került.

A prémium kategóriás okostelefonokra jellemző makrolencse újdonságot jelent a K-szériában:

ezzel a kamerával akár 4 cm-es távolságról is tiszta képek készíthetők.

A változatos, mégis könnyen kezelhető kamerafunkciókkal a felhasználók mindig az ízlésüknek megfelelően örökíthetik meg a fontos pillanatokat.

Mozit ígér a kijelző

A K61 telefon 6,5 hüvelykes 19:5:9 FHD+ FullVision kijelzőt kapott, miközben az LG K51S valamivel keskenyebb, 6,5 hüvelykes 20:9 HD+ FullVision kijelzővel érkezik. Mindkét készülék egy diszkrét kör alakú kivágásban rejti előlapi kameráját. A K41S készülék szintén 6,5 hüvelykes 20:9 arányú HD+ FullVision kijelzőt kapott, előlapi kamerája szenzorszigetben kapott helyet.

Mindhárom 2020-as K-szériás készüléket a mozifilm-arányoknak megfelelően alakították ki, keskeny kávákkal.

A nagyteljesítményű, 4000 mAh-s akkumulátor, fejhallgatós használatkor 7.1 csatornás hatást nyújtó DTS:X háromdimenziós térhatású hangzás jön a K-széria okostelefonjain

elérhető áron.

Borítóképünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!