Bárki lehet tesztelő

2021.05.18. 12:13

Egy hétvégi tesztre otthonába vihet Samsung tévéket

A tévé képe vagy valóság? Az éles szemű játékosok tévét nyerhetnek.

Forrás: Samsung

A Samsung legújabb Neo QLED modelljei szinte teljesen valósághű megjelenítésre képesek és akár még a gyakorlott szemet is megtéveszthetik. A vállalat most játékra hívja a felhasználókat, akik két videóban kereshetik az elrejtett Neo QLED tévéket és ezzel nyerhetnek is.

Akár a saját otthonukban is kipróbálhatják az új generációs kijelzőtechnológiát és értékelhetik teljesítményét.

Fotó: Samsung

Online játék keretében vagy akár tesztelőként is megismerhetik a felhasználók a Samsung Neo QLED televízióinak tudását. A tegnap indult kampányban a jelentkezők két megmérettetésre is regisztrálhatnak ide kattintva.

A Határtalan sétában két látványos videón jelennek meg a Neo QLED tévék, azonban csak az igazán éles szemű résztvevők vehetik észre az összes készüléket. Az Otthoni bemutatóterem programban a szerencsés jelentkezők a saját nappalijukban is kipróbálhatják a legújabb Neo QLED modelleket, és akár egy újgenerációs játékkonzolt is nyerhetnek a teszteléssel. A játékra a felhasználók egészen június 13-ig regisztrálhatnak.

Ki meglátja, ki nem?

A Határtalan séta online játékban a résztvevők két egyedi, egy futurisztikus sci-fi és egy tavaszi természeti tematikájú videót nézhetnek meg. Ezekben Neo QLED TV-ket rejtettek el, amelyek belesimulnak a környezetükbe, így szinte lehetetlen észrevenni őket. A játékosok a filmekben fellelhető készülékeket számolják össze és a Samsung oldalán megadják az általuk helyesnek vélt eredményt.

Az oldalon leadott tippekkel értékes nyereményekre lehet esélye a résztvevőknek, a főnyeremény egy 75 colos Neo QLED 4K TV, de Samsung hangprojektor, Galaxy S21+ okostelefon és Galaxy Buds+ fülhallgató is gazdára talál.

Az Otthoni bemutatóterem programban olyan tesztelőket keresnek, akik az otthonuk kényelmében szeretnék próbára tenni a Neo QLED tévék képességeit. A játékra regisztráló felhasználók egy hétvégére megnyerhetik a lehetőséget, hogy a saját nappalijukban teszteljenek. A tesztelők a hétvége és a készülék értékelésével újabb nyereményekre pályázhatnak. A tesztidőszak végén egy Xbox Series X játékkonzolt és egy Galaxy Watch3 okosórát sorsolnak ki a résztvevők között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!