Elektronikai kiállítás

2021.08.20. 08:05

Csak oltottak mehetnek a CES 2022-re

Már ha a szervező CTA nem lesz kénytelen törölni a kiállítás jelenléti felét.

Virtuális szemüveget tesztel egy látogató a RealMax standján a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban 2020. január 7-én.

Forrás: MTI / EPA

Fotó: Etienne Laurent

Minden év eleje pezsgéssel indul a fogyasztóelektronika világában, a Las Vegasban megrendezésre kerülő Consumer Electronics Show-n a gyártók már január elején bemutatják a legérdekesebb termékeiket és fejlesztéseiket. Az idei CES persze kilógott a sorból, hiszen a története során először digitális formában kellett megtartani, azonban a szervező áprilisban közölte, hogy reményei szerint a CES 2022 már hibrid esemény lehet, félig klasszikus formában, félig digitálisan kívánja megrendezni – írja az Origo.

A CTA most frissítést tett közzé, amely alapján a CES 2022 személyes jelenléttel járó részén csak olyanok vehetnek majd részt, akik megkapták a koronavírus elleni védőoltást, ennek az igazolását kötelezővé fogják tenni a belépéskor. Egyelőre elképzelhető, hogy antitesteket igazoló teszttel is látogatható lesz a kiállítás, ez még nyitott kérdés.

A szervezők természetesen tartani kívánják magukat az állami és helyi biztonsági előírásokhoz, a további konkrét intézkedésekről csak később lesz döntés, folyamatosan figyelik a koronavírus-járvánnyal kapcsolatos fejleményeket. Drámai esetben az esemény személyes jelenlétű részének törlése sem kizárt, de persze reménykednek a legjobbakban.

Borítókép: virtuális szemüveget tesztel egy látogató a RealMax standján a Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) Las Vegasban 2020. január 7-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!